close

Kitesurfles Noord-Holland

Kitesurfles Noord-Holland

Kitesurfles in Noord-Holland bij kitesurfschool KITEZONE. De provinsi Noord-Holland is ideaal gelegen om te kitesurfen. Door de schiereiland-achtige vorm heb je voor elke windrichting een perfecte kitesurf locatie. Aan de west-kant heb je de Noordzee. Met noord-wester wind heb je hier de allermooiste en grootste golven die van de verre open zee komen aanrollen. Ten oosten heb je het weide IJsselmeer en het Markermeer. De oostelijke winden die over het algemeen aflandig zijn krijgen door de grootte van deze binnenzee het door kiteboarders gewaardeerde constante karakter. Met onze kitesurfschool geven we kitesurflessen op de allerbeste kitesurflocaties in Noord-Holland. Afhankelijke van de windrichting en je niveau kiezen we de meest ideale omstandigheden voor je uit.

“De beste kitesurfles locaties vind je rondom Amsterdam”

Vanaf de ring A10 Amsterdam zijn kitesurfles locaties binnen een half uur bereikbaar voor alle windrichtingen. Wij plannen de kitesurflessen altijd in wanneer je dat wilt, een dag voor de afspraak kijken we op welke locatie de beste omstandigheden zijn en besluiten we waar we heen gaan. Dit kunnen de volgende locatie zijn: Kitesurfles Zandvoort, Kitesurfles Muiderberg, Kitesurfles Edam, Kitesurfles IJmuiden, Kitesurfles Amsterdam IJburg

Aanbieding: 4 kitesurflessen  €340,-
Alle kitesurflessen bij kitesurfschool KITEZONE zijn inclusief materiaal, duren ruim 3 uur en er worden maximaal personen ingedeelt.