close

Kitesurfles Zandvoort

Kitesurfles in Zandvoort is perfect omdat je er goed met de zee kunt leren omgaan. Tijdens de eerste kitesurfles heb je er alle ruimte om downwind te bodydraggen (slepen achter de kite ). Daarom is onze hoofdlocatie in Zandvoort. Mochten de weersomstandigheden hier niet gunstig zijn dan geven wij ook kitesurfles op onze andere locaties.

Onze andere kitesurfles locaties:

Kitesurfschool KITEZONE Zandvoort

In Zandvoort geven wij progressieve kitesurflessen waarmee je snel een effectief leert kitesurfen. Uniek bij KITEZONE: in de kitesurflessen worden maximaal 2 personen ingedeeld. Alle instructeurs zijn VDWS of IKO gecertificeerd. De kitesurflessen duren ruim 3 uur waarin veel praktijk ervaring wordt opgedaan. Wij geven les met de nieuwste en meest innovatieve materialen van CORE kites.

“De meest vooruitstrevende kitesurfschool van Zandvoort en de beste kitelsurfles locaties rondom Amsterdam”.

Zandvoort is één van de meest populaire badplaatsen van Nederland. Voor en na de kitesurfles is er nog veel meer te doen, een mooi strand waar je kunt zonnen en zwemmen, een grote diversiteit aan beachclubs en practige duinen om doorheen te wandelen. Zandvoort dient als een uitstekende kitesurfles spot!

1 KITESURFLES €120,- Duur: 3 uur maximaal 2 personen per instructeur.
Deze les kan ieder gewenst niveau worden aangepast. Als er niemand met het zelfde niveau is krijg je 2 uur privé les. Een wetsuit kun je er bij huren voor €8,- per dag.

NIEUW Kiteles introductie cursus €60,-
Koppels en krachten van het kitesurfen. Weersomstandigheden. Soorten kites en toepassingen. Belangrijke informatie omtrent veiligheid
Basis oefeningen met de kite.
Essentiële theorie die we liever niet behandelen tijdens de praktijk uren zodat de fysieke leercurve optimaal blijft.

STANDAARD kitesurfcursus €380,-
4 kitesurflessen van 3 uur

1e les 2e les 3e les 4e les
We beginnen meteen met een echte kitesurfkite in het water! 3 uur, maximaal 2 cursisten per instructeur. 3 uur, maximaal 2 cursisten per kite. 3 uur, oefenen 1 koppel per kite. 3 uur zelstandig oefenen, 1 persoon per kiteset.
Als er niemand van jouw niveau is ingedeelt krijg je 2 uur priveles i.p.v. 3 uur met z’n 2en. Leren van de basisvaardigheden met de kite, bodydraggen, eventueel een eerste start met het board. Inschatten van de weersomstandigheden en gebruik van kite afmeting, starten met board. Herstarten en board terughalen na crash. Leren varen in beide richtingen. Tips en trucs om zelfstandig verder te oefenen. Zelfvertrouwen opbouwen voor een veilige doorstart. In deze les bekijken we of je alles onder controle hebt.

EXCLUSIVE Kitesurfcursus

200% progressie! Je bent voornamelijk zelf bezig met een kitesurfset.
1 dag cursus van 2 x 3 uur 1e half uur 1e 3 uur 1 uur pauze 2e 3 uur Laatste half uur.
Inclusief begeleiding met een RIB en radio-communicatie. Ontvangst + koffie Introductie en uitleg v/d systemen.
Methodische opbouw van de les.
Uitvoeren van de oefeningen.
Bodydraggen
Board terug halen
Starten met board. Lunch, (zelf meebrengen of kan ook geregeld worden). -Terug naar de allerbeste plek om verder te oefenen.
Varen in beide richtingen.
Hoogte lopen.
Draaien en eventueel al een eerste sprong.

Voor boekingen en informatie, graag contact opnemen met Okke: (+31) 681155990

Contactformulier

Your Name *

Your Email *

Subject

Your Message

* = requiered