All about kiteboarding.

Kiteles basic cursus

Exclusief bij kitesurfschool KITEZONE. Speciale kitesurf clinics. Ideaal om er achter te komen of kitesurfen iets voor jou is. We beginnen op het strand met een duidelijke uitleg over hoe het kitesurfen nou eigenlijk echt werkt. Daarna ga je met een echte inflatable kite het water in en leren deze onder controle te krijgen. En ideale basis voor de cursus of een standaard kitesurfles.

Kiteles introductie cursus  is online te boeken

Kitesurfles met headset communicatie en boot begeleiding. Klik hier voor meer informatie over de 200% progressie cursus.

The Kiteboard Company

Wij zijn een officieel IKO kitecenter (internationale kitesurf organisatie). Dit is de grootste en meest toonaangevende kitesurf-organisatie die de veiligheid waarborgt en richtlijnen voor kitesurf cursus- en opleidingen aangeeft. Met onze kitesurflessen behaal je een IKO certificaat. Hiermee kun je wereldwijd aantonen dat je kan kitesurfen en eventueel een kitesurf uitrusting huren.

De beste kitesurfspots in de omgeving

De kitesurfschool van Amsterdam

Kitesurfschool KITEZONE verzorgt kitesurflessen op de beste locaties rondom Amsterdam. Een ontspannen trainingsomgeving, sensatie en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Om de kwaliteit te waarborgen, garantie en de veiligheid te kunnen verzekeren is onze kitesurfschool IKO gecertificeerd. Alle instructeurs hebben een IKO diploma en er is altijd een IKO Level 2 instructeur aanwezig.

Onze kitesurfschool heeft intensieve training methoden die zorgen voor hoge prestaties en snelle vooruitgang. Progressie wordt gestimuleerd en ervaringen over kitesurfen kunnen worden uitgewisseld op onze locatie. Voor en na de kitesurfsessies hebben we alle tijd en een heerlijke plek om te genieten van een drankje. Ervaringen die in de kitesurfschool zijn opgedaan worden geëvalueerd om goeie nieuwe trainings doelen te kunnen stellen.

Max 2 pax policy

Met onze standaard kitesurflessen houden de max 2 pax policy aan. Dit houd in dat we niet meer dan 2 personen per les indelen. Dit is belangerijk voor de effectifiteit van de kitesurfles. Met 2 personen wissel je elkaar af tijdens de oefeningen. Heb je dus ook tijd om even bij te komen en te evalueren met de instructeur. Tevens bekijk je de oefening op dat moment van een ander perspectief. Veel goedkope kitesurfscholen delen meer dan 2 personen per instructeur in. Hierdoor wordt de wacht tijd in ons perspectief te lang. Wat tot kou, disfunctioneren en verslapping van de aandacht lijd. Door onze inmiddels meer dan 10 jaar lange ervaring zijn wij er achter gekomen dat de 3 uur durende kitesurfles met 2 personen per instructeur het meeste plezier geeft en het effectiefst is. Ons lespakket bestaat uit 4 kitesurflessen omdat je op die manier een goeie ruime ervaring op kan doen en verschillende windrichtingen en krachten kan ervaren.

Kitesurfschool KITEZONE

team

0

Start typing and press Enter to search