Kite & board reparatie

Is jouw kite beschadigd? Repareren is in veel gevallen gewoon mogelijk. Vul gerust het offerte aanvraag formulier in. Wij bekijken jouw schade en zullen contact opnemen met de kosten voor het repareren van je kite.

Het is altijd fijn als wij kunnen zien wat de schade precies is. Het is mogelijk om een foto mee te sturen bij de aanvraag. Wij ontvangen graag een foto van de schade zodat wij vooraf een goede prijsindicatie kunnen geven.

Specialist in Core, North en Eleveight kites reparaties. We hebben alle originele kite materialen en spares (onderdelen) beschikbaar.

– Team Kitezone 

Offerte aanvragen via  WhatsApp

Offerte aanvraag voor reparatie

  Amsterdam Kite and Wing Repair Services

  Bij KITEZONE & Wings zijn we trots op onze eersteklas kite- en wing reparatieservices. We bedienen de Amsterdamse watersporters al meer dan 15 jaar en ons team van zeer bekwame professionals behoort tot de besten in de branche.

  Welk type kite of wing je ook hebt, wij kunnen het repareren. We gebruiken de nieuwste tools en technieken om ervoor te zorgen dat je kite of wing volgens de hoogste normen wordt gerepareerd. Wij begrijpen dat uw kite of wing een waardevolle investering is en zullen deze met de zorg en aandacht behandelen die deze verdient.

  Kite en Wing reparatieservices

  We bieden een verscheidenheid aan kitereparatieservices, waaronder maar niet beperkt tot:
  -LE en Strut reparaties
  -Doek reparaties
  – Kitebar reparaties
  -Lijn reparaties
  -Optuigen en aftuigen diensten

  Als je vlieger- of vleugelreparatieservices nodig hebt in Amsterdam, zoek dan niet verder dan KITEZONE & Wings. Ons team van zeer bekwame professionals staat klaar om u te helpen met al uw reparatiebehoeften. We gebruiken de nieuwste tools en technieken om ervoor te zorgen dat je kite of wing volgens de hoogste normen wordt gerepareerd. Neem vandaag nog contact met ons op om een ​​adviesgesprek in te plannen!