Informatie kitesurfen

Wij bieden verschillende kitesurflessen aan. Zoals: De 1e kitesurfles (voor beginners), vervolg-kitesurflessen (alle kitesurflessen na de 1e kitesurfles), privé kitesurfles (voor extra persoonlijke aandacht) en met als allernieuwste ontwikkeling de 200% progressie kitesurfcursus. Alle onze kitesurflessen zijn inclusief materiaal. Een wetsuit kun je er bij huren.

Kitesurfen is een extreme sport die zich in het begin van de jaren ’90 ontwikkelt heeft. Vanaf 1996 is de sport populair geworden. Op mooie dagen zie je vaak steed meer kites in de lucht. Kitesurfen is al jaren de snelst groeiende watersport waarbij Nederland een broeiplaats lijkt voor de beste kitesurfers.

KITEZONE specificeert zich op gebied van kitesurfen in de omgeving van Amsterdam. Wij zijn altijd op de beste kitesurf locaties. De sport is afhankelijk van het weer. Het is niet veilig om met aflandige wind te kitesurfen. Daarom is het verstandig is om naar verschillende locaties te gaan afhankelijk van de wind. Aan de hand van de voorspellingen bepalen we naar welke spot we gaan. Je kun ons altijd volgen op facebook en twitter om te zien waar we heen gaan. Wij houden de weersvoorspellingen goed in gaten en aan de hand van de windrichting en kracht bepalen we waar je het beste kunt kitesurfen.

De ontwikkelingen in het kitesurfmateriaal is de afglopen jaren gigantisch geweest. De veligheid is enorm toegenomen, kites zijn geschikter voor meerdere windkrachten en materialen zijn kwalitatiever geworden. KITEZONE houd de ontwikkelingen in de kitesurfwereld nouwletten in de gaten. Wij testen regelmatig nieuwe kites en boards en zorgen er voor dat we altijd de beste en nieuwste materialen in huis hebben. Goed materiaal garandeert een goeie sessie en bevorderd de veligheid en leercurve.

Start typing and press Enter to search