Kitesurfles 1

Kitesurfles 1: Ruim 3 uur, maximaal 2 cursisten per instructeur. Inclusief kitesurf uitrusting (Kite, bar, board, trapeze, impact-vest & helm. Wetsuit huur additioneel.

Dit is de beste kitesurfles om gewoon eens een keer te ervaren hoe het kitesurfen nou eigenlijk voelt. Tevens is het nooit weggegooid, want het is een fantastische ervaring! We gaan altijd direct met een kitesurf kite (LEI, leading edge inflatablekite) het water in zodat je wel de echte kracht ervaart. Door de ruimte in het water ben je veilig omdat je genoeg afstand hebt van het land en obstakels. Je leert de kite rustig controleren en vaak na een uur of 2 ga je al bodydraggen, door de vlieger laten meeslepen door het water, zo snel als je aandurft!

De stappen in deze kitesurfles

kitesurfles kitezone kiteboarding academy

For fun! Eerst alleen een keer online kitesurfen? Dat kan met deze game. Check de trailer op YouTube 😉

1. Leren gecontroleerd vliegeren en het doceren van de kracht van de kite
2. Ervaren van de volle kracht van de kite in het water (bodydraggen)
3. Veiligheidsvoorschriften op het land, oplaten en neerlaten
4. Voorbereidingsoefeningen voor de waterstart (bv. Met 1 hand sturen)
5. Eerste start met het board

De methodische opbouw van de kitesurflessen wordt aangepast op de leersnelheid van de cursist. We motiveren je om de theorie vooral online te bestuderen zodat we tijden de kitesurfles lekker praktisch bezig kunnen.

Kitesurfen is afhankelijk van het weer. Daarom is het belangrijk om tijdens het plannen goed te kijken naar de weersvoorspellingen. Als het weer niet goed genoeg is dan verplaatsten we de kitesurfles het liefste naar een volgende afspraak. Neem daarom altijd de avond voor je afspraak even contact op zodat we de laatste voorspellingen kunnen bekijken.

Boek direct jouw les

SPECIAL
4x3uur kiteles
460.00
SPECIAL
GOED LEREN KITEN
Vanaf 800.00
SPECIAL