Kitesurfles 1

Kitesurfles 1: Ruim 3 uur, maximaal 2 cursisten per instructeur €125,- p.p. Inclusief kitesurf uitrusting (Kite, bar, board, trapeze, impact-vest & helm. Wetsuit huur €8,- (inclusief boots & gloves).

Dit is de beste kitesurfles om gewoon eens een keer te ervaren hoe het kitesurfen nou eigenlijk voelt en is nooit weggegooid, want het is een fantastische ervaring! We gaan altijd direct met een kitesurf kite het water in zodat je wel de echte kracht voelt en toch veilig bent omdat je genoeg afstand hebt van het land en obstakels. Je leert de kite rustig controleren en vaak na een uur ga je al bodydraggen, (door de vlieger laten meeslepen door het water), zo snel als je aandurft!

kitesurfen bodydraggen

1. Leren gecontroleerd vliegeren en het doceren van de kracht van de kite
2. Ervaren van de volle kracht van de kite in het water (bodydraggen)
3. Veiligheidsvoorschriften op het land, oplaten en neerlaten
4. Voorbereidingsoefeningen voor de waterstart (bv. Met 1 hand sturen)
5. Eerste start met het board

De methodische opbouw van de kitesurflessen wordt aangepast op de leersnelheid van de cursist.

Nu een kitesurfles inplannen? Dan kun je het beste bellen: +31681155990

Kitesurfen is afhankelijk van het weer. Daarom is het belangrijk om tijdens het plannen goed te kijken naar de weersvoorspellingen. Als het weer niet goed genoeg is dan verplaatsten we de kitesurfles het liefste naar een volgende afspraak. Neem daarom altijd de avond voor je afspraak even contact op zodat we de laatste voorspellingen kunnen bekijken.

Of neem contact op via info@kitezone.nl.

Boek direct jouw les

SPECIAL
GOED LEREN KITEN
Vanaf 903.00 Vanaf 799.00
PLANNING SOON