Kitesurfschool Amsterdam

Onze Kitesurfschool in Amsterdam is een geweldige plek om te leren kitesurfen. Met ervaren instructeurs en een breed aanbod aan kitesurfmateriaal is Amsterdam de perfecte plek om te beginnen met kitesurfen. De school biedt een verscheidenheid aan kitesurflessen, van beginner tot gevorderd, zodat je het perfecte niveau voor jou kunt vinden. De kitesurfschool in Amsterdam verhuurt ook kitesurfmateriaal, zodat je verschillende kites en boards kunt uitproberen voordat je je eigen kite koopt. Of je nu een complete beginner bent of een ervaren kitesurfer, onze kitesurfschool is de perfecte plek om je vaardigheden te verbeteren.

Kitesurfen op de spots in de omgeving van Amsterdam

Een kitesurfschool in Amsterdam? Jazeker! Makkelijke bereikbaar vanaf de ring A10, op het Zeeburgerpad, met altijd wel een parkeerplaats beschikbaar. Vanuit onze kitesurfschool ben je tevens op tal van de kitesurfspots die Amsterdam rijk is. 6 kitesurfpots liggen binnen 40 minuten rijden vanaf de kitesurfschool. Zo zijn er spots direct bereikbaar voor alle windrichtingen. Zandvoort met de windrichtingen ZW tot NNO, Muiderberg NW tot ONO, Edam NO tot ZO, Schellinkhout West tot ZO en als het wat minder hard uit het zuiden waait kan het vaak nog wel geschikt kiteweer zijn in IJmuiden.

Muiderberg de dichtstbijzijnde kitespot van Amsterdam

Muiderberg is de dichtstbijzijnde kitesurfspot van Amsterdam en op slechts 30 minuten rijden met de auto. kitesurfen Muiderberg ligt aan het IJmeer, vlakbij het Markermeer. Het water is vrij ondiep met een gemiddelde diepte van 1.5 meter. We raden deze kitespot aan voor zowel beginners als gevorderden. Onze kitesurfschool uit Amsterdam geeft kitesurfles bij in Muiderberg voor alle niveaus, van beginner tot gevorderde.

Kitesurf uitrusting huren in Amsterdam

We verhuren ook kitesurfmaterialen om te kitesurfen in Muiderberg. Dus als je geen eigen kitesurfspullen hebt, kun je deze gemakkelijk huren bij onze kitesurfschool in Amsterdam. We hebben ook een kiteshop waar je kiteboardspullen kunt kopen. Dus alles wat je nodig hebt om te kitesurfen, vind je bij onze kitesurfschool in Amsterdam!