North Reach V2 kite SS 2022

1,079.00

Boost. Loop. Foil. Surf. De North Reach kite is een levendige alround kite met onverslaanbare diversiteit. Een grote windrange voor indrukwekkende sprongen, hoge upwind koers en moeiteloze relaunch. Onstaan uit een berekende fusie van de Orbit, Pulse en Carve, de North Reach kite is ontworpen om uit te blinken in alle condities. Van waveriding tot grote sprongen, loops en freestyle tricks. Met deze kite kan het allemaal.

Het stabiele en diepere profiel van de kite genereert een efficiente kracht. Het lichte 3-strut ontwerp met een korte draai, lichte impulsieve bar-druk helpt de kite snel en direct sturen.

Door de stabiele positite in de lucht, veel depower en power on demand is de North Reach kite uitermate geschikt om mee te foilen of golven te surfen met lichte wind maar zeker ook als de wind toeneemt. De grote maten 13m en 15m zijn speciaal voor lichte wind ontworpen.

Voor alle condities, elke riders stijl en grote diversiteit van disciplines. Met de North Reach kite ben je er altijd klaar voor. Een performance freeride kite die je altijd kan gebruiken.

BESTELLEN OF EEN TESTRIDE INPLANNEN? Contact via Whattsapp: +31681155990