Toont alle 7 resultaten

Wing Foil Surfen

Een nieuwe manier om in de golven te varen!

Een nieuwe watersport wint snel aan populariteit over de hele wereld – wing foil surfen! Ook bekend als “hydrofoiling”, deze activiteit combineert traditioneel surfen met het gebruik van een foilboard en een kite (of wing). De combinatie van deze elementen stelt rijders in staat om met hoge snelheden boven het water te “vliegen”, wat een ongeëvenaarde ervaring oplevert.

Wing Foil Surfen verovert de wereld

Hoewel hydrofoilen al vele jaren bestaat, is het pas onlangs aangepast om te surfen. Door het gebruik van een foilboard kunnen rijders golven opvangen die anders te klein of te zwak zouden zijn om te surfen. Bovendien zorgt de toegevoegde snelheid en wendbaarheid van de vlieger (of vleugel) voor een ongelooflijk opwindende ervaring. Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging op het water, of gewoon iets unieks wilt proberen, dan is wing foil surfen misschien iets voor jou!

De nieuwste ontwikkelingen op gebied van winging, wing-surfing en wing-foiling.

Hoe te beginnen met wing foiling? Het kan handig zijn maar om te leren wing foil surfen heb je geen uitgebreide cursus nodig. Het is handig om een goeie introductie te krijgen. Check ook zeker even wat intro video’s. En vervolgens moet je gewoon lekker gaan oefenen.

Vanaf 1,349.00
Vanaf 1,849.00
869.00
SPECIAL
- 33%
499.00
SPECIAL
- 35%
Uitverkocht
519.00