Certificaten

Om een zo goed mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen worden de lessen bij KITEZONE gegeven door ervaren en getrainde instructeurs, die in het bezit zijn van de erkende certificaten / diploma’s IKO en de VDWS.
Daarnaast worden de instructeurs begeleid door een IKO level 2 instructeur, die tevens in het bezit is van een Watersportverbond kitesurfinstructeurs diploma en schoolmanager erkenning van de VDWS.
Hiermee garanderen wij dat jij de optimale begeleiding en aandacht krijgt op jouw niveau!

IKO


De International Kiteboarding Organisation is in 2001 tot stand gekomen als een internationale organisatie om wereldwijd zo het kitesurfen vooruit te helpen.
De IKO heeft een groot netwerk van professionele kitesurfscholen die opgeleide examinatoren en instructeurs huizen. Hierdoor kan de IKO een hoge kwaliteit van les geven afgeven. Verschillende onderdelen van IKO worden over de hele wereld gehanteerd en bovenal erkend! Voor meer informatie over het IKO certificaat kan je naar de website van IKO gaan.

VDWS

De VDWS, Vereniging Duitse Watersport Scholen houdt zich met name bezig met waterspot opleidingen en ontwikkelen van les-materialen. Voor meer informatie over het behalen van het certificaat kan je naar de website van het VDWS gaan. Wij hebben er inmiddels voor gekozen om volledig voor de IKO te gaan. Omdat deze organisatie groter en meer internationaal georienteerd is.

Door het registreren op kite-schools.com heeft KITEZONE 2 sterren gekregen. Deze staan verder niet in verband met de kwaliteit die geleverd wordt

0

Start typing and press Enter to search