CERTIFICATEN

Sinds de grondlegging van KITEZONE, est 2008, zijn we altijd bij  de Internationale Kiteboard Organisatie, IKO, aangesloten geweest. We zijn een PLUS* gecertificeerd IKO kitecenter. Dit betekend dat we aan alle voorwaarden en richtlijnen van de IKO moeten voeldoen. Tevens worden er PRO cursussen (instructeurs opeleidingen) aangeboden.

Om een zo goed mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen worden de kitesurflessen gegeven door ervaren instructeurs, die in het bezit zijn van een erkend IKO instructeurs certificaat / diploma. Daarnaast worden de instructeurs begeleid door een IKO level 2 instructeur, die tevens in het bezit is van een Watersportverbond kitesurfinstructeurs diploma en schoolmanager erkenning van de VDWS. Hiermee garanderen wij dat jij de optimale begeleiding en aandacht krijgt op jouw niveau!

IKO kitecenter

De International Kiteboarding Organisation, IKO, is in 2001 tot stand gekomen als een internationale organisatie om wereldwijd zo het kitesurfen vooruit te helpen.
De IKO heeft een groot netwerk van professionele kitesurfscholen die opgeleide examinatoren en instructeurs huizen. Hierdoor kan de IKO een hoge kwaliteit van les geven afgeven. Verschillende onderdelen van IKO worden over de hele wereld gehanteerd en bovenal erkend! Voor meer informatie over het IKO certificaat kan je naar de website van IKO gaan.

https://www.ikointl.com/kitezone

*KITEZONE IKO center ID 30413