Kite Huren Amsterdam

Kitesurf verhuur in Amsterdam? Jazeker! Amsterdam is een geweldige stad voor kitesurfen, met veel kitespots in de omgeving. Maar als kitesurfen nieuw voor je is, of als je Amsterdam voor het eerst bezoekt, kan het moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen. Dat is waar wij om de hoek komt kijken 😉

Wij zijn jouw one-stop-shop voor alles wat kitesurfen in Amsterdam betreft, van het huren van materiaal tot het nemen van lessen tot het repareren en leveren van gaar. We zijn gepassioneerd om kitesurfen voor iedereen toegankelijk te maken, en ons ervaren team is toegewijd om je te helpen het meeste uit je tijd op het water te halen.

Of je nu een kitesurfprofessional bent die op zoek is naar een nieuwe plek om te verkennen, of een complete beginner die nog nooit een voet op een board heeft gezet, wij kunnen je helpen het meeste uit je tijd in Amsterdam te halen. Dus waar wacht je op? Neem vandaag nog contact met ons op en laten we beginnen met het plannen van jouw perfecte kitesurfavontuur!

Kite gear en kiteboard huren prijzen:

Kiteset €75,- | Kite €55,- | Control bar €20,- | Kiteboard €25 – €35,- (twintip, surfboard, foil) | Wetsuit €10,- | Trapeze €10,-

BOOK ONLINE!

You can book all kitesurfing set or any part of it online.

Kite & gear huren

Wil jij een kite of een kitesurfset huren? Dat kan. Bij ons in de shop in Amsterdam of op een andere locatie/kitesurfspot op afspraak.

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard mag je ons ook bellen of direct mailen naar:

Mail: info@kitezone.nl
Tel:  +31 (0)6-81155990

– Team Kitezone 

Formulier kite & gear huren

  WAAROM KIEZEN VOOR KITE HUREN AMSTERDAM?

  Er zijn genoeg redenen om voor Kite Huren Amsterdam te kiezen bij het plannen van je kitesurfavontuur in Amsterdam. Hier zijn slechts enkele van de dingen die ons onderscheiden van de concurrentie:

  We zijn deskundig en ervaren. Ons team kitesurft al jaren in Amsterdam en we kennen de beste plekken om van de sport te genieten. We zijn ook gepassioneerd om kitesurfen voor iedereen toegankelijk te maken, dus of je nu een beginner of een ervaren rijder bent, we kunnen je helpen het meeste uit je tijd op het water te halen.

  Wij hebben een ruim aanbod aan materiaal te huur. Van boards en kites tot wetsuits en helmen, we hebben alles wat je nodig hebt om het water op te gaan en te beginnen met kiten. En als u advies nodig heeft over welk materiaal voor u geschikt is, staat ons team altijd voor u klaar.

  We bieden uitgebreide lessen voor alle vaardigheidsniveaus. Of je nu nog nooit een voet op een board hebt gezet of je varen naar een hoger niveau wilt tillen, we hebben een lesplan dat perfect bij je past. Onze ervaren instructeurs zullen je helpen je zelfvertrouwen op het water op te bouwen en de vaardigheden onder de knie te krijgen die je nodig hebt om met gemak te varen.

  Kiteboarden is een fantastische reden om Amsterdam te bezoeken, en met het huren van een kiteset doen we er alles aan om je te helpen het meeste uit je kite sessie te halen. Van het huren van materiaal tot het nemen van lessen tot reparaties en leveren van je complete uitrusting, wij zijn jouw one-stop-shop voor alles wat kitesurfen is in Amsterdam. Dus waar wacht je op? Neem vandaag nog contact met ons op en laten we beginnen met het plannen van jouw perfecte kitesurfavontuur!