Kitesurflessen

Wij bieden verschillende kitesurflessen aan. Zoals: De 1e kitesurfles (voor beginners), vervolg-kitesurflessen (alle kitesurflessen na de 1e kitesurfles), privé kitesurfles (voor extra persoonlijke aandacht) en met als allernieuwste ontwikkeling de 200% progressie kitesurfcursus. Alle onze kitesurflessen zijn inclusief materiaal. Een wetsuit kun je er bij huren.

Kitesurflessen verzekeren een veilige start en snelle progressie

Voor diegenen die zeker weten dat ze het kitesurfen helemaal onder de knie willen krijgen, of gewoon vier keer voor een te gekke ervaring willen gaan, hebben we een complete kitesurf cursus van 4 kitesurflessen. Wij hebben ervaren dat 4 kitesurflessen het beste gemiddelde aantal is. Hiermee krijg je de dusdanige oefening om zelfstandig en veilig verder te gaan met het kitesurfen.

Complete beginners cursus: 4 kitesurflessen van ruim 3 uur. Inclusief IKO certificaat: €400,- inclusief kitesurf uitrusting (een wetsuit kan er bij gehuurd worden voor €8,-)

Al onze kitelessen zijn inclusief materiaal

Een standaard kitesurfles bij KITEZONE duurt ruim 3 uur en is inclusief materiaal. Een wetsuit kun je optioneel er bij huren. Ontvangst en omkleden vallen buiten deze tijd. Er worden maximaal 2 cursisten per instructeur ingedeeld. Onze kitelessen zijn een buitengewone ervaring. Als je na je eerste ervaring besluit om verder te gaan met het kitesurfen dan kun je kiezen voor een complete cursus die bestaat uit 4 kitesurflessen van ruim 3 uur. Deze cursus wordt afgesloten met een VDWS of IKO certificaat. Als je een tijd niet meer gekitesurft hebt en er weer een beetje in wil komen, is het verstandig om een vervolg kitesurfles te nemen om weer vertrouwd te raken met je kite en de omgeving.

– Kitesurfles Amsterdam
– Kitesurfles Zandvoort
– Kitesurfles IJmuiden
– Kitesurfles Edam
– Kitesurfles Muiderberg

De inhoud van de kitesurflessen wordt aangepast op het niveau van onze cursisten

De inhoud van onze kitelessen wordt volledig aangepast op het niveau van de cursist. Je wordt altijd ingedeeld met iemand van je eigen niveau. Als er niemand is die het zelfde niveau heeft dan krijg je ruim 2 uur privé les. De kitesurflessen van KITEZONE zijn buitengewoon sensationeel en veiligheid staat voorop. Kitelessen verzekeren een veilige start en snelle progressie.

Start typing and press Enter to search