Kiteboarding equipment | Kitesurf uitrusting

Kiteboarding equipment (kitesurf uitrusting) bestaat uit verschillende onderdelen. De voornaamste attributen zijn de kite, het board en de bar. daarbij heb je op zijn minst nog een trapeze nodig en eventueel een wetsuit (over het algemeen wel fijn aangezien als het waait het ook wat frisser is). Hieronder behandelen we de verschillende accessoires waaruit kiteboarding equipment bestaat.

Als je kitesurfspullen wilt gaan aanschaffen, kan het zijn dat je in een behoorlijk jungle van aanbod beland. Door de jaren heen zijn de ontwikkelingen snel gegaan. Kites, bars en boards hebben op verschillende momenten aanzienlijke verbeteringen gekregen. Op gebruiksvriendelijkheid en ook op veiligheid en kwaliteit. Mede door de groei van de markt zijn de merken innovatiever geworden. In het gebruik en aanbod van hoogwaardige materialen en ook de technischer ontwikkelingen van onderdelen in details. Gezien de kitesurf-uitrusting (kiteboarding equipment) zo divers is geworden gebruiken we deze sectie volledig om alle facetten van het materiaal te belichten.

Diverse bar systemen:

KITEBOARDING EQUIPMENT TESTEN

De keuze van een kite of en een board is vaak heel persoonlijk. Het belangrijkste is dat je de eigenschappen van je kitesurfuitrusting / kiteboarding equipment een keer ervaart. Daarom bieden wij altijd de mogelijkheid aan om kites en boards te testen. Heb je een specifiek model dat je wilt testen. Laat het ons weten, zodat we een kitesessie in kunnen plannen.

  blade
  blankforce
  core
  liquidforce
  eleveight
  north-kiteboarding
  mystic