Kite reparaties

Is jouw kite beschadigd? Repareren is in veel gevallen gewoon mogelijk. Vul gerust het offerte aanvraag formulier in. Wij bekijken jouw schade en zullen contact opnemen met de kosten voor het repareren van je kite.

Het is altijd fijn als wij kunnen zien wat de schade precies is. Het is mogelijk om een foto mee te sturen bij de aanvraag. Wij ontvangen graag een foto van de schade zodat wij vooraf een goede prijsindicatie kunnen geven.

Specialist in Core, North en Eleveight kites reparaties. We hebben alle originele kite materialen en spares (onderdelen) beschikbaar.

Snel een betere inschatting van de schade? Stuur ons een foto via WhatsApp

Offerte aanvraag voor reparatie

  Bar & lijnen reparatie

  Is jouw bar beschadigd of zijn jou lijnen gebroken/versleten? Repareren is in veel gevallen gewoon mogelijk. Vul gerust het offerte aanvraag formulier in. Wij bekijken jouw schade en zullen contact opnemen met de kosten voor het repareren van jouw bar.

  Het is altijd fijn als wij kunnen zien wat de schade precies is. Het is mogelijk om een foto mee te sturen bij de aanvraag. Wij ontvangen graag een foto van de schade zodat wij vooraf een goede prijsindicatie kunnen geven. Voor een snelle reactie kun je ook contact opnemen via WhatsApp

  Kite & surfboard reparaties

  Is jouw kiteboard of surfboard beschadigd? Repareren is in veel gevallen gewoon mogelijk. Vul gerust het offerte aanvraag formulier in. Wij bekijken jouw schade en zullen contact opnemen met de kosten voor het repareren van jouw kiteboard of surfboard.

  Het is altijd fijn als wij kunnen zien wat de schade precies is. Het is mogelijk om een foto mee te sturen bij de aanvraag. Wij ontvangen graag een foto van de schade zodat wij vooraf een goede prijsindicatie kunnen geven.

  – Team Kitezone 

  Kite en Wing Repair in Amsterdam

  Bij Kite en Wing repair zijn we er trots op de beste kitereparatiewerkplaats in Amsterdam te zijn. We bieden een breed scala aan diensten om uw vliegers het hele jaar door hoog te laten vliegen. Van kleine reparaties tot volledige vervangingen, wij zijn er om u te helpen. In deze blogpost bespreken we enkele van de meest voorkomende kitereparaties die we in onze winkel zien.

  Rips en Scheuren

  Een van de meest voorkomende soorten vliegerschade die we zien, zijn scheuren en scheuren. Als je je vlieger in een boom hebt gevlogen of deze aan een scherpe rand hebt beschadigd, is de kans groot dat je vliegerstof gescheurd of gescheurd is. Hoewel dit soort schade klein kan lijken, kunnen ze zelfs grote problemen veroorzaken als ze niet worden gerepareerd. Scheurtjes en scheuren kunnen zwakke plekken in je vliegerstof veroorzaken die kunnen leiden tot grotere scheuren en uiteindelijk tot gevolg hebben dat je vlieger faalt tijdens de vlucht. Daarom is het altijd een goed idee om scheurende reparaties zo snel mogelijk te laten doen.

  Leading edge en Strut Schade

  Structurele schade is een ander veelvoorkomend type vliegerreparatie die we zien. Als je je kite hard hebt laten crashen, is de kans groot dat je wat structurele schade hebt veroorzaakt. Dit kan van alles zijn, van verbogen stutten tot gebroken spreidstangen. Structurele schade kan je vlieger verzwakken en vatbaarder maken voor scheuren tijdens de vlucht. Daarom is het belangrijk om structurele schade zo snel mogelijk te laten repareren door een professionele kitereparatiewerkplaats zoals Kite en Wing.

  Bij Kite en Wing zijn we er om je te helpen met al je kitereparaties. Van kleine scheuren en scheuren tot volledige structurele vervangingen, we zijn er om je vliegers het hele jaar door hoog te laten vliegen. Als u vragen heeft over onze diensten of een reparatie wilt plannen, neem dan contact met ons op.