Privé kitesurfles

Tijdens de privé kitesurfles van KITEZONE krijg je de maximale aandacht van de instructeur. De training is extra intensief waardoor je snel je persoonlijke doelen bereikt. Je kunt zelf jouw eigen privéles volledig vormgeven, de inhoud van de les wordt aangepast op jou wensen. De privé kitesurfles is ook geschikt voor de gevorderde kitesurfers.

Privéles voor kitesurfen kan vele voordelen bieden ten opzichte van groepslessen, zoals bijvoorbeeld duo-lessen. Hier zijn een paar redenen waarom:

  • Individuele aandacht: Bij privélessen heb je de onverdeelde aandacht van de instructeur, waardoor je sneller en effectiever kunt leren. De instructeur kan zich volledig richten op jouw vaardigheden en behoeften, en feedback geven die specifiek is afgestemd op jouw niveau en leerstijl.
  • Flexibiliteit: Privélessen kunnen worden aangepast aan jouw agenda en behoeften. Je kunt een les plannen op een tijdstip dat voor jou het beste werkt, en de lesduur kan worden aangepast aan jouw tempo en leerdoelen.
  • Sneller leren: Met privélessen kun je sneller leren omdat de instructeur zich volledig kan concentreren op jouw voortgang en je kan helpen om eventuele obstakels te overwinnen. Dit kan resulteren in snellere vooruitgang en meer tijd op het water.

Hoewel duo-lessen wel voordelen bieden, zoals het kunnen delen van kosten en het hebben van een oefenpartner, kan het zijn dat je minder aandacht krijgt en minder snel leert omdat de instructeur zijn of haar tijd tussen twee studenten moet verdelen. Bij privélessen is de kans op afleiding en wachttijd ook kleiner.

Vandaag nog een kitesurfles inplannen?

Inclusief uitrusting 

IKO certificaat 

van 180 euro voor €170,-

Wetsuit DEAL additioneel

Inclusief uitrusting 

IKO certificaat 

van 570 euro voor €475,-

Wetsuit DEAL additioneel

Inclusief uitrusting 

IKO certificaat 

van 950 euro voor €775,-

Wetsuit DEAL additioneel