Eleveight kites

Sinds de oprichting van het merk werken we met vol enthousiame met Eleveight kites. Het merk bied een uitzonderlijk hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Eleveight kites combineert de wortels van pure watersport spirit met de expressie en de stijl van uit de moderne tijd. De focus ligt op op simpele perfectie in alles wat ze doen.

Our passion is yours

Dat is the slogan van Eleveight. Ze hebben een passie voor watersport. De drang om op het water te zijn. Dit resulteert in het merk dat zij hebben gecreëerd. Alle medewerkers van Eleveight kites zijn water en baardsporters (kiters, surfers, skateboarders en snowboarders).

Eleveight’s technische product design is gebaseerd op de princiepes van: “performance, quality, functionality and innovation”. Het doel is “high end performing products”. De simpele strategie om die doelen te behalen is het nastreven van perfectie in het maken van de producten.

Eleveight stop 100% focus in product performance. “We love the sport and great product design makes all the difference”.m Aldus Eleveight kites.

WHAT E/8 TRUSTED QUALITY BETEKEND VOOR ELEVEIGHT

E/8 is het quality trademark van Elveight kites. Het stelt drie voornamelijke  parameters vast en verzekerd op een uitmuntende product kwaliteit. E/8 vertegenwoordigd de toewijding van “prime quality” bij Eleveight, de basis voor alle high-performance kites, boards en bars.

1. Kwaliteit & design

Het technische team van Eleveight kites bestaat en werkt al in deze markt sinds het ontstaan van de kitesport. Progressief design in de vorm van performance, laswel de duurzaamheid / bestendigheid is de ruggengraat van de Eleveight product portfolio.

2. Prime materialen

De hoogste kwaliteit van ruwe ingrediënten worden geselecteerd om mee te produceren. Eleveight werkt samen met hun materiaal leveranciers en producenten om de materialen te verbeteren en optimaliseren.

3. Industrie leidende leveranciers

We collaborate closely with industry-leading, certified suppliers that share our passion for highest quality. Suppliers and manufacturers implement our design and follow strict quality control protocols. Each Eleveight product is individually tested and approved.

Er wordt samengewerkt met gecertificeerde markt leidende leveranciers. Er worden strikte kwaliteiten protocols gevolgd. Elk Eleveight product wordt individueel getest en gekeurd.

E/8 VERTROUWDE KWALITEIT

Eleveight kites zijn gemaakt door innovatief vakmanschap. Details zijn strategisch ontworpen. Weerbaar en bestendig tegen langdurig en uitvoerig gebruik. Het gebruik van materialen is er op gericht om de kite licht en direct stuurbaar te houden.

1 . TEIJIN TECHNOFORCE™ - X4 RIPSTOP CANOPY

The superior X4 Ripstop canopy is strong and tear resistant. It is made by Teijin Techno Force™ in Japan and guarantees lasting performance.

3. QUICK FLOW

De grote diameter van het ventiel en de strut verbindingen verzekeren het snel en makkelijk oppompen van je kite.

2. DOUBLE BOND CANOPY

Om er zeker van te zijn dat de kite wat impact aankan is elke verbinding gelijmd en gestikt voor maximale duurzaamheid en sterkte.

4. STRUT KRACHT DISTRIBUTIE

Dubbele strut versterkingen voor een solide en robuust kite frame.

FS

Freestyle / wakestyle

RS

Crossover / freestyle

XS

Freeride / Big-air

WS

Freeride / wave

PS

Freeride / progression

OS

Light-wind / foil

TRS

Play & train

TRY OUR

KITEFINDER

FS Freestyle / wakestyle

De Freestyle flagship van Elveight. De FS is ontstaan uit de traditionele C-kite shape. Het open-C shape model is ontwikkeld om radicale moves en indrukwekkende sprongen mee te maken.

PERFORMANCE FEATURES

 • Vijf-strut Open-C ontwerpVoor radicale freestyle en big air moves
 • High-performance design voor gevorderden skills
 • High aspect ratio Voor explosieve power en verticale lift
 • Lots of line slack for advanced freestyle tricks
 • Great upwind performance and exceptional stability

RS Freestyle / cross-over

De RS kite is een breed inzetbare kite. Het veelzijdige delta-hybrid platform is ontworpen voor ongelimiteerde freeride performance en kenmerkende surf en freestyle eigenschappen.

PERFORMANCE FEATURES

 • Drie-strut delta-hybrid kite voor high-performance freeriding
 • Tailor-made voor veelzijdige performance, in alle kite stijlen
 • Ontworpen met een gigantische windrange en makkelijke up-wind eigenschappen
 • Ultra-stabiele constructie, perfect voor het kiten in elke conditie
 • Precies, snel, en fijn draai/pivot gedrag

XS Freestyle / big-air

Het delta hybrid design van de ExtremeSeries kite opent de weg open naar sprongen van ongekende hoogte. De extreme boost verbaasd zelfs obsessieve adrenaline junies.

PERFORMANCE FEATURES
 • Vijf-strut delta hybrid ontwerp voor adrenaline junnkies
 • Extreme big air kite met een explosieve lift en lange hang-time
 • Gigantische grunt in alle wind condities voor freeride diversiteit
 • Ultra-sterke constructie voor maximale stabiliteit en levensduur
 • Snelle en controleerbare vlieg karakteristieken